Juraini Radio kreeg onverwachts een Facebook Messenger van Jahari Harris

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen of geweten hebben is FunX een Nederlands publiek radiostation dat uitzendt sinds 3 augustus 2002. Het station draait vooral urbanmuziek, waar ook Juraini Radio dus ook nu met de tijd meegaat. De zender richt zich op alle jongeren tussen 15 en 35 jaar.
Juraini Radio is nu ook uitgegroeid tot 24/7 jouw online internetradio en is als nieuw legale omroep van Delft, Rijswijk, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Haaglanden, Westland, Zoetermeer en is verder te ontvangen via internet.


Afgelopen donderdag van 21 mei 2020 rond 23.11 uur kreeg Juraini een Facebook Messenger van Jahari Harris dat niet alleen zijn track Oso Deh wordt afgespeeld op FunX, maar nu ook op Juraini Radio en dat vond hij dus respect.


Hoe het begon:

Jahari Harris was aan het googlen om te zien waar zijn track Oso Deh allemaal gedraaid werd en toen kwam hij Juraini Radio tegen.

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *