Juraini Radio in de radio-uitzending van Radio Gemiva over Juraini en Loomis als twee stelletje samen

Radio Gemiva is het radiostation van de collega-zorginstelling; Gemiva-SVG Groep en is overal online te beluisteren. Dit wordt dus gerund door mensen met een verstandelijk beperking vanuit Zoeterwoude, waar Juraini ook contacten hebt met Radio Gemiva. Iedere woensdag om 10.00 uur tot 15.00 uur is er een live uitzending.

Morgen, woensdag, gaat Juraini dus praten over zijn nieuwe liefde, genaamd; Loomis en hoe het eigenlijk ontstaan is. Daarna wordt het ook 24/7 als non-stop op Juraini Radio gezet.

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *