Juraini gaat kapot van verdriet: Loomis laat zich verliefd zijn op Juraini: Hopelijk gaat de begeleider Juraini zelf interviewen

Zoals eerder al aangegeven heeft Juraini om 07.19 uur een mailcontact gekregen met Patrick van Houten (Presentator van Radio West). Hij vond het erg verdrietig voor Juraini dat Loomis hem had verlaten. Gezien dat het feit dat Jan Knetsch (Vriend van Juraini en medewerker op Ipse de Bruggen lokatie Hooge Burch in Zwammerdam), die ook Juraini Blijft Binnen tegen Juraini heeft gezegd dat Juraini Loomis te tijd moet gevenLater in de ochtend een mailcontact van hem gehad dat de interview van morgen helaas niet door kan gaan, want het idee van het gesprek was eigenlijk om hun beide nieuwe liefde op de radio te delen. Dat is nu niet meer van toepassing. Heel jammer dus, wel op gehoopt. Dus jullie kunnen morgen GeWOON jullie ding doen. Wel is er misschien een ander leuk nieuw, heeft ook iets met een interview te maken. Het kan misschien wel doorgaan, maar Juraini moet allemaal gaan opnemen, dus niet LIVE. Daarna wordt het weer op: https://soundcloud.com/jurainiradio gezet, maar ook op de website van Juraini Radio. Gelukkig! Juraini laat GeWOON zijn begeleider Juraini interviewen.

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *