Juraini Radio interviewt Pippi Langkous

We kennen haar allemaal: het sterke, maffe, Zweedse meisje met 2 knaloranje vlechtjes en verschillende sokken: Pippi Langkous! Afgelopen zondag 7 juni 2020 om 14.30 uur had Juraini met Paula Majoor gebeld, die het stem-actrice was van de populaire Nederlandse jeugdserie Pippi Langkous belt. Hierover interviewde Juraini haar met zijn, genaamd; Juraini Radio. Hierover gaf Paula een antwoord van de begeleider; Maarten, 1. Paula kan helaas niet te paard optillen, het was dus fake. 2. dat Villa Kakelbont nog wel bestaat, maar het ligt in Zweden. Op de pagina van Sound Cloud van Juraini Radio: https://soundcloud.com/jurainiradio/juraini-radio-interviewt-paula-majoor-als-pippi-langkous kunt je het beluisteren, ook is het 24/7 terug te beluisteren op: www.jurainiradio.nl.

https://soundcloud.com/jurainiradio/juraini-radio-interviewt-paula-majoor-als-pippi-langkous
Juraini Radio interviewde Paula Majoor als Pippi Langkous

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van De Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *