Juraini start per direct met de voorstelling Raini geeft Antwoord

Juraini Ferary (26) woont sinds 18 september 2018 met veel plezier op de woonvoorziening Langeberg in Zoetermeer. Per juni 2020 zal hij per direct en wekelijks op donderdag allerlei vragen van zijn bewoners en begeleiders als publiek beantwoorden op zijn woonvoorziening. Om 19.00 uur start het optreden aan de woonvoorziening Langeberg en het duurt tot 21.00 uur.

De show wordt daarnaast geproduceerd door Juraini-Ferary Produkties uit Zoetermeer. Het programma wordt zelf opgenomen op de woonvoorziening Langeberg in Zoetermeer.

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *