Juraini opent een webshop voor Juraini Radio

Inmiddels weten al dat Juraini zijn eigen 24/7 internetradio runt en met de naam ‘Juraini Radio’. Het radiostation is 24/7 jouw online internetradio en overal online te beluisteren en voor iedereen die horen wil. Wij draaien Nederlandstalige liedjes, maar ook gaan we met de tijd mee naar R&B, Urban en Hip Hop, maar ook latin als non-stop muziek. Wij draaien ondertussen radio voor jongeren, en jongvolwassenen. Per 10 juni 2020 rond 10.00 uur of later bedacht Juraini een samenwerking aan de gaan met de fotoshoppen van Delft en Zoetermeer, om Juraini Radio Foto op een knuffel, op een mok, op een muismat, op een T-shirt en op een glas te bestellen. Je kunt onze artikelen bestellen op onze pagina van de webshop.

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van De Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *