Juraini Radio interviewt Pamela Teves

We kennen o.a Pamela Teves al van Onderweg Naar Morgen en de Raadsel van 5 December (Sinterklaasfilm). Komende dinsdag 16 juni 2020 rond 14.00-14.30 uur word Pamela geïnterviewd op Juraini Radio. Hieronder gaat ze meer vertellen over Onderweg Naar Morgen en de Raadsel van 5 December (Sinterklaasfilm) met niet minder dan Bartho Braat van Goede Tijden, Slechte Tijden, die nu elke december Sinterklaas speelt in Meerdijk.

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van De Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *