Juraini (Station manager van Juraini Radio) wilt een overleg plannen met Mouad Aoujil (Directeur van FunX)

Inmiddels weten jullie al dat Juraini een matig verstandelijk beperking en runt zijn eigen 24/7 internetradio, die verder overal online te luisteren is en voor iedereen die horen wilt, met Het geluid van Juraini als onze slogan. Juraini (Station manager van Juraini Radio) wilt per direct een overleg plannen met Mouad Aoujil (Directeur van FunX). Dat Juraini Radio ook een radiopartner wordt van FunX, want als je goed naar de website gaat van Juraini Radio en dan onder Juraini Feestradio, gaan we best heftig met de andere FunX tracks en met de tijd MEE van R&B en Urban.

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *