Juraini Radio interviewt radio-collega Edwin Rutten

Misschien kennen jullie Edwin Rutten (77) wel van De film van Ome Willem met ‘’Dag lekkere Rakkers’’ en ‘’Luister even wat ik vraag, luister even wat ik vraag vandaag, luister jij een broodje poep. Vanaf morgen, woensdagmiddag rond 14.00 uur kunt u weer 24/7 Juraini Radio luisteren, want ook Edwin Rutten wordt door zijn radio-collega geïnterviewd. Daarnaast is Edwin vier dagen per week te horen bij MAX op NPO Radio 4 en op zondag op NPO Radio 6.

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van De Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *