Juraini Radio maakt zijn programma bij Shield Radio

Inmiddels weten jullie al dat Juraini Radio een internetradio van Juraini is, met Het geluid van Juraini, die overal online te beluisteren is en voor iedereen die horen wil! Juraini Radio maakt per eind juni 2020 een eigen programma bij Shield Radio en Shield Radio is weer een webradiostation dat dagbesteding gaat bieden aan mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, een psychische kwetsbaarheid en chronisch zieken, maar ook Juraini is hier welkom. Bij deze is Dirk Jan Buter de baas van Shield Radio en kun je hem bereiken op: dirk.jan@jurainiradio.nl.

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van De Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *