Juraini Radio helpt Shieldradio aan een radiopand in Zwolle

Zoals jullie nog niet weten of al wisten is dat Juraini per afgelopen 5 juni 2020 bij Shieldradio draait en Shieldradio is weer een webradiostation dat dagbesteding gaat bieden aan mensen met een beperking. Per 2 juli helpt Juraini Radio Shieldradio om een radiolocatie te vinden in Zwolle, aangezien dat het op de website staat. Wat jullie ook in de gaten moeten houden en wat jullie moeten weten is dat Juraini Radio samenwerkt met Shieldradio, maar hier zijn we hard aan het na denken hoe wij dit gaan aanpakken.

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van De Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *