Ties en de Stadsclown wilt Juraini Radio interviewen

Delft On The Move is een nieuw, gezellig internationale multimedia platform met als doel een podium te bieden aan jong talent en bestaande netwerken te ondersteunen. Daarnaast maakt Ties en de Stadsclown elke woensdag tussen 14.00 uur tot 16.00 uur en is Ties en de Stadsclown live te zien en te horen. Daarnaast zou Ties en de Stadsclown graag Juraini Radio willen interviewen.

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van De Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *