Veranderbericht van Juraini Radio: Er komt een Juraini TV RadioBox op landelijke televisie

Inmiddels weten jullie alles al van Juraini Radio, dat het een 24/7 internetradio overal online te beluisteren is en voor iedereen die horen wil. Per 16 juli 2020 is Juraini even druk bezig met het maken van Juraini TV RadioBox op de landelijke televisie, het maak niet uit waar je woont. De beste muziek van Nederland bekijk je straks op Juraini TV RadioBox! 7 dagen per week en 24 uur per dag zie je de lekkerste track die Nederland te bieden heeft.

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van De Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *