Bierfabriek Delft presenteert misschien binnenkort Juraini Radio

Ten eerste zijn jullie misschien al bekend bij Radio Gemiva met Het geluid van de Gemiva-SVG Groep, Radio Gemiva is een radiostation van collega-zorginstelling; Gemiva-SVG Groep en wordt gerund door mensen met een verstandelijk beperking, ook hun luisteren niet alleen naar Radio Gemiva, maar ook naar Juraini Radio. Ten tweede slaan Juraini Ferary van zijn eigen Echte Vriendenbureau en Timo Jansen van Brouwerij, Café, Restaurant, met genaamd; Bierfabriek aan de Burgwal 45-49 in Delft. Ten derde gaat Timo het eerst overleggen of Juraini zijn radioprogramma op de zondagmiddag om 15.00 uur tot 18.00 uur (voor de bierliefhebbers) kunnen draaien).

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van De Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *