Juraini Radio maken kennis met de Politiebureau van Zoetermeer

Inmiddels weten jullie allemaal dat Juraini Radio een 24/7 internetradiostation is en die overal online voor iedereen die horen wil te beluisteren is. Net als in de Bierfabriek van Delft heeft Juraini zijn radioprogramma aangeboden om dat in de horeca te maken, dat in overleg met Timo Jansen (stationmanager Juraini Radio van Bierfabriek Delft). Wat jullie nog niet weet heeft Juraini nu ook contact opgenomen met de politiebureau in Zoetermeer om ook radioprogramma daar te gaan maken, dat is natuurlijk ook in overleg met de andere wijkagenten. Nu gaan Juraini en zijn begeleider kennis met de wijkagenten maken, zodra hun terug zijn van de vakantieperiode.

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van De Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *