DJ Juraini oftewel DJ Raini gaat proefdraaien bij Radio Gemiva

Radio Gemiva is nou het meest bekendste radiostation van de zorgorganisatie; Gemiva-SVG Groep in Zoeterwoude met genaamde slogan; Het geluid van de Gemiva-SVG Groep. Dit radiostation wordt op elke woensdagochtend tot middag gerund door mensen met een verstandelijke beperking. Komend oktober mag Juraini proefdraaien bij Radio Gemiva, dus dat betekend dat Juraini weer vroeg uit bed moet en NIET MEER langer uitslapen als geen dagbesteding meer. Dit wordt hopelijk misschien in januari 2021 mijn dagbesteding op woensdag of op vrijdag (Nieuw!).

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van De Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *