Juraini Radio maakt promotie bij Hallo Thuis

Hallo Thuis is een videokanaal van zorgorganisatie; Philadelphia Zorg en voor en door cliënten, dat is opgericht door iedereen die interesse in heeft, om te kijken. Zoals jullie al weten heeft Juraini op internet zijn een eigen radiostation, namelijk; jurainiradio.nl. En daar draai hij en een andere diskjockeys mensen met een beperking dag en nacht (24/7) plaatjes.

Daarnaast heeft Juraini voor zijn eigen 24/7 internetradio zelf bij Hallo Thuis promotie gemaakt. Zie hieronder; Hallo Thuis Journaal van 28 september 2020.

Hallo Thuis Journaal en ook over Juraini Radio als een inzending

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van De Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *