Juraini Radio interviewt Pim Vosmaer

Zoals u hier kunt lezen wordt Pim Vosmaer op vrijdagmiddag 2 oktober 2020 om 13.00 uur op Juraini Radio geïnterviewd. Pim is een nieuw vriend/mailcontact maatje van Juraini en is jaren geleden regisseur geweest van Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook heeft hij meegespeeld in Onderweg Naar Morgen. Na de uitzending wordt het interview op Juraini TV RadioBox geupload, zodat jullie het later kunnen bekijken.

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van De Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *