NIEUWS VAN DE MEDIA: Pim Vosmaer te gast bij Juraini Radio

ZOETERMEER – Juraini Ferary woont in Zoetermeer en heeft een matig verstandelijke beperking. Juraini laat zijn beperking echter niet in de weg staan. Hij runt namelijk een eigen radiostation met de naam ‘Juraini Radio’.

Juraini Radio is 24/7 te beluisteren als online internetradiostation. Volgens Juraini, die vanuit zijn eigen slaapkamer op de woonvoorziening uitzendt, is het dé omroep voor Delft en Zoetermeer. Inmiddels heeft hij niemand minder dan Pim Vosmaer geïnterviewd. Oftewel, de oud-regisseur van Goede Tijden, Slechte Tijden, Pim was bekend bij een zeer populair kinderprogramma in de jaren tachtig van Kanaal 13. Hij heeft ook meegespeeld in de serie Onderweg Naar Morgen. Het hele interview is terug te beluisteren op: www.jurainiradio.nl/interviews-terugluisteren.

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van De Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *