Live radio interview met Jan Knetsch van Ipse de Bruggen

Juraini Radio heeft op maandagochtend 5 oktober 2020 een live interview met Jan Knetsch van de Audio Visuele Afdeling bij Ipse de Bruggen.

De eerste vraag vertelde Jan Knetsch wat zorgorganisatie; Ipse de Bruggen is. En nu het corona tijd is en dat cliënten van Ipse de Bruggen binnen zitten, kunnen cliënten naar Ipse de BruggenTV via YouTube (videokanaal platform) kijken.

Herhaling van dit interview vindt plaats op: http://jurainiradio.nl/terugluisteren/

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van De Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *