Juraini Radio nu ook voor publiek bij Athene’s Olijf

Midden in het centrum van Delft vindt je Athene’s Olijf (Grieks restaurant), waar Juraini Ferary wekelijks in de weekend van 13.00 uur tot 16.00 uur te vinden zal zijn. Nu dat Juraini zich terugblik in 1983 en 1984, toen je alleen maar Nederland 1, 2 en 3 had, had je in verleden tijd; Kanaal 13, dit was een jeugdserie/radiostation in 1983 en 1984 met o.a Pim Vosmaer (Vanaf 2020 vriend van Juraini/Regisseur geweest van Goede Tijden, Slechte Tijden). Hopelijk misschien is er per oktober 2020 te mogelijkheid om bij Athene’s Olijf een radiostation van Juraini te recreëren.

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van De Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *