Dubbel feest voor Radio Gemiva

Radio Gemiva is het radiostation van collega-zorginstelling; Gemiva-SVG Groep en is net als Juraini Radio overal online te beluisteren. Vanaf 13 oktober 2018 zenden hun iedere woensdag live uit en bestaat Radio Gemiva dus nu per 13 oktober 2020 dus 2 jaar en misschien wie jarig is trakteert, maar… Ook is Radio Gemiva weer voor de tweede keer genomineerd voor de Special Media Awards.

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van De Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *